H-029

H-029
Tip nekretnine:
kuća
Cijena:
890.000,00 €
Županija:
Šibensko-kninska
Grad:
Vodice
Godina gradnje:
2008
Katnost:
P+K
Površina:
1400 m2
Površina okućnice:
1400 m2
Udaljenost od mora:
1500
Udaljenost od centra:
1200
Opis

Prekrasna villa s bazenom i velikom okućnicom.

Villa se nalazi na sjeverozapadnoj strani grada vodica, rubni dio građ. zone, laganoj uzvisini s pogledom na grad i more.

Sagrađena je na zemljištu površine 1400 m2, kompletno uređena i namještena, visine prizemlje + kat, bruto stambene površine 380 m2,useljena 2008 g., dizajnerski namještaj, uređena okučnica.

U prizemnom dijelu koji je stražnim dijelom ukopan u teren, bruto stambene površine površine 125 m2, smještena je garaža 32 m2, prostorija za razonodu, wc, spremište, kotlovnica i stubište.

Kat je stambene bruto površine 226 m2, a se sastoji od vjetrobrana, glavnog hodnika, dnevnog boravak povezanog s vanjskom terasom u nivo terena, blagovaonice s loggiom, kuhinje, kupatila, hodnika sa prostorom unutarnjeg stubišta, praonice s loggiom, hodnik spavaćeg trakta, dvije  sobe sa loggiama i zajedničkom kupaonicom, te još jedne sobe s kupaonicom i loggiom. Galerijski prostor površine 40 m2 je iskorišten za garderobu.

Grijanje je centralno, na plin, sanitarna voda preko solara,klimatizirano, stolarija puno drvo, italijanski crijep  dizajnerski namještaj, vanjski bazen 8 x 4 m, skimerski, vanjski roštilj, uređena okučnica, ispred kuće parking za tri auta. 

Vanjski zidovi prizemlja prirodni klesani kamen, kao i stubište i istake. Villa je smještena u mirnom dijelu grada Vodica, do mora 1500 m, idealno za život i odmor.

Značajke
balkon, grijanje, struja, plin, voda, kanalizacija, telefon, namješteno, klimatizirano, kabelska/satelitska TV